Familiar

Familiar

Capturaré imatges de tots junts, mentre feu un passeig, jugueu, parleu… Procuraré que la sessió sigui còmode, que us relaxeu al màxim i així obtenir fotografies reals i espontànies de com sou vosaltres. Una sessió que com el bon vi el temps només farà que augmentar el seu valor. No és necessari un esdeveniment extraordinari per fer una sessió familiar. L’esdeveniment important sou vosaltres i aquest és el millor moment.

Aquesta sessió va dirigida a la participació de pares i fills. També ofereixo l’opció de fer sessions generacionals amb els avis.

On?

Podeu escollir entre venir al meu estudi (o buscar una localització exterior on vosaltres us sentiu còmodes. Pot ser que tingueu un raconet especial on us faria il·lusió fer aquesta sessió, comenta’m-ho i en parlem.

Quan?

Si opteu per fer la sessió al meu estudi serà sempre pel matí. Si preferiu exterior la farem cap el vespre, durant la posta de sol.

Reservar

En general planifico les sessions amb un mínim de 15 dies d’antelació.

Una vegada efectuada la reserva, us faré arribar recomanacions de vestuari. Si ho desitgeu podem concretar una cita presencial o per skype i així resoldre dubtes.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com