Newborn 2019-06-12T02:41:09+00:00

Newborn

Els nounats són tendres, honestos, senzills, entranyables… i així m’agrada que siguin les seves imatges. Un nadó no precisa d’ornaments. Als meus ulls en la simplicitat i la subtilesa és on es troba la bellesa.

No treballo amb un Work Flow estandarditzat, cada sessió és completament personalitzada, guiada pel teu nadó. La meva pretensió és que quan veieu les imatges us toquin el cor, us transportin, us captivin. Per aquest motiu no valen els estandars. Cada sessió és única com única és la vostra experiència i la vostra família.

 

On?

Al meu estudi de llum natural, ubicat al centre de Vilanova.  L’estudi està sempre a la temperatura idònia per a que els nadons s’hi trobin a gust i els pares tindreu tot el que necessiteu per a seure i gaudir del desenvolupament de la sessió. També disposo de canviador i tot el necessari per al menut.

Quan?

Entre els 4 i 14 dies de vida de l’infant. Durant aquesta setmana, en general , gaudeixen de moltes estones de son profund i és fàcil que mantinguin les posicions de quan estaven a la panxa.

És un tipus de sessió llarga (entre 3 i 4 hores), tot dependrà del/la petit/a. Practico el que m’agrada definir com fotografia respectuosa, acomodarem la sessió a les seves necessitats, ens aturarem tantes vegades com sigui necessari i mai forçarem cap posició. Per a mi el primer és la seva seguretat i la vostra tranquil·litat.

Reservar

Idealment durant el segon trimestre, d’aquesta manera organitzo la meva agenda sabent la data estimada de part. Si us heu decidit a últim moment o el vostre nadó té més de dues setmanes, contacteu-me, faré tot el possible per a que no us quedeu sense aquest gran record.